ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE PATRISTICĂ PRAXIS

PENTRU O ȘTIINȚĂ A SUFLETULUI ÎNTRU TRADIȚIE

Simpatizantul Activ aderă la principiile, valorile și metoda de lucru a Asociației. 

Simpatizantul Activ este beneficiarul direct al expertizei Asociației diseminată sub formă de: cursuri de dezvoltare personală și/sau de specialitate, formare individuală, materiale audio și scrise dedicate, întâlniri și evenimente festive organizate pe parcursul unui an, excursii, etc. 

Simpatizantul Activ susține o parte din activitățile Asociației prin plata unei contribuții minime lunare. Cuantumul acestei contribuții minime lunare este stabilit anual de către Board-ul Asociației, pentru fiecare activitate în parte. În acest moment, doar activitățile de curs și formare individuală sunt susținute prin contribuții, celelalte fiind asigurate de Asociație.

Pentru achitarea contribuției, vezi conturile din secțiunea SUSȚINE PRAXIS.

Este necesar să deveniți Simpatizant Activ, pentru a avea acces la activitățile de:
       • Curs;
       • Formare individuală/de specialitate.

*Puteți deveni Simpatizant Activ în momentul accesării oricăreia dintre aceste două activități. Ulterior acestei etape, veți putea participa și la celelalte activități organizate de Asociație.

**Vă rugăm să țineți cont de faptul că principala misiune a Asociației este aceea de a cerceta și fundamenta domeniul, principiile și metodele de psihologie patristică, și ca atare putem răspunde unui număr limitat de solicitări de formare individuală și cursuri.

Înainte de a ne transmite o solicitare de adeziune, vă recomandăm să luați contact cu universul domeniului și metodei noastre, audiind interviurile din secțiunea: EMISIUNI.

English

 © 2021 Asociația de Psihologie Patristică Praxis
@Textele de autor ce apar pe pagina Asociației noastre sunt protejate de legea dreptului de autor și nu este permisă copierea lor integrală sau parțială fără citarea sursei.