ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE PATRISTICĂ PRAXIS

PENTRU O ȘTIINȚĂ A SUFLETULUI ÎNTRU TRADIȚIE

Vă înștiințăm cu bucurie despre ultimele noutăți din spațiul virtual dedicat Asociației noastre. Așadar vă anunțăm că am inițiat pe pagina de facebook: www.facebook.com/patristicpsychology, secțiunea ÎNTEMEIERI PATRISTICE, o selecție de cuvinte – temelie ce fundamentează direcția de cercetare și praxis-ul Asociației, cuvinte de suflet ziditoare pe care dorim să vi le împărtășim cu dragoste vouă, tuturor prietenilor și susținătorilor Asociației de Psihologie Patristică „PRAXIS”.

De asemenea, am lansat pe 8 Mai 2018 canalul de Youtube, Patristic Psychology, la care vă invităm să vă abonați. Am așezat această lucrare sub calda ocrotire a Sfântului Ioan Evanghelistul și a Cuviosului Arsenie cel Mare prăznuiți la această dată.

Pe canalul nostru veți putea găsi: rugăciuni dedicate, interviuri, dialoguri rezultat al unor cercetări și informații despre Asociația noastră. Seria postărilor pe youtube a fost deschisă cu o rugăciune deosebită scrisă și rostită de președinta Asociației noastre, Psih. Dr. Simona Ciobanu în cadrul unuia din interviurile acordate Radio Trinitas, pe care vă invităm să o ascultați:

 

English

 © 2021 Asociația de Psihologie Patristică Praxis
@Textele de autor ce apar pe pagina Asociației noastre sunt protejate de legea dreptului de autor și nu este permisă copierea lor integrală sau parțială fără citarea sursei.