ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE PATRISTICĂ PRAXIS

PENTRU O ȘTIINȚĂ A SUFLETULUI ÎNTRU TRADIȚIE

Dacă doriți doar să susțineți sau să participați la activitățile Asociației va trebui să dobândiți și să mențineți, mai întâi, statutul de Simpatizant Aspirant. 

 

Statutul de Simpatizant Aspirant:

 

1.       Accesul lunar (o zi/ore stabilite în prealabil de Board-ul Asociației) la o întâlnire de grup pentru discuții/întrebări și răspunsuri cu privire la praxisul urmat de fiecare.

 

2.       Posibilitatea de a accesa pe viitor alte programe și activități din cadrul asociației.

 

3.       Posibilitatea de a accesa statutul de Simpatizant Activ, disponibil doar persoanelor care, de la data depunerii cererii de adeziune, dețin timp de un an de zile statutul de Simpatizant Aspirant și care reușesc să lucreze coerent cu valorile și praxisul Asociației.

 

4.       Susținerea constantă a valorilor și activității asociației prin plata unei contribuții de 150 de lei/lună, dovadă concretă a interesului personal în acest domeniu, în contul Asociației de Psihologie Patristică Praxis : RO38 UGBI 0000 7320 0478 8RON în lei  sau RO32 UGBI 0000 7320 1329 2EUR în euro, deschis la Garanti Bank, sucursala Coposu.  

 

English

 © 2021 Asociația de Psihologie Patristică Praxis
@Textele de autor ce apar pe pagina Asociației noastre sunt protejate de legea dreptului de autor și nu este permisă copierea lor integrală sau parțială fără citarea sursei.